Wat is een spiegelvijver?

Een spiegelvijver is als een fascinerend levend schilderij door de weerspiegeling van lucht, bloemen, planten en bomen. Elke beweging van de omgeving wordt live weergegeven in het strakke, gladde wateroppervlak van de vijver. De stemmingen van het weer en de pracht van elk jaargetijde vindt u terug op dit eigentijdse waterelement dat daardoor afwisselend sereen of uitbundig zal zijn.

De spiegelvijver is een eigentijdse invulling van een deel van een voor- of achtertuin van uw privé woning, hotel, restaurant, bedrijfsruimte of kantoorvilla. De spiegelvijver geeft vorm aan een prominente plaats of juist aan een verassend verscholen hoek in een tuin.

Onze handgemaakte spiegelvijvers zijn van 3 mm aluminium en zijn van puur degelijke, Belgische makelij. Ze worden volledig gelast zonder dat er gebruik wordt gemaakt van kit; duurzaam en met een knipoog naar het milieu zoals ook onze watertafels. De vijvers kunnen worden gepoedercoat in elke gewenste RAL-kleur.

MET DE HAND VERVAARDIGD

De Corux spiegelvijvers worden volledig met de hand vervaardigd en tot in detail afgewerkt.

Elke spiegelvijver wordt met de hand vervaardigd.

DUURZAME POEDERCOATING

Wij poedercoaten de spiegelvijvers 2 laags in een gladde structuur en in de RAL kleur naar keuze.

Elke spiegelvijver wordt duurzaam gepoedercoat.

Unieke prefab kwaliteitvijver

Als enige prefab kwaliteitsvijvers in de markt zijn ze direct gereed voor plaatsing. Er zijn opbouw of inbouw vijvers met de keuze uit een brede of een smalle vijverrand. De brede rand kan zowel voor opbouw als voor inbouw worden gebruikt. De vijver met een smalle rand is enkel geschikt voor inbouw. De plaatsing is eenvoudig. Het enige wat nodig is, is een vlakke gestabiliseerde ondergrond.

Natuurlijk moet het water ook zuiver gehouden worden en daarvoor leveren wij er voor het eerste jaar een product bij. Hiervoor werken we samen met een specialist-leverancier.

HQ Pond+ zorgt voor een goede microbiële samenstelling van uw vijverwater.

Handgemaakt en puur Belgisch!

De ontwikkeling en productie van onze spiegelvijvers gebeurt volledig in eigen atelier. Op deze website vindt u enkele modellen en afmetingen die we standaard in ons assortiment hebben opgenomen. Elk model kan in een RAL kleur naar keuze gecoat worden.

Spiegelvijver op maat

Onze spiegelvijvers worden fijn afgewerkt.

Fijne afwerking

De aluminium spiegelvijvers worden volledig met de hand afgewerkt.

Elke aluminium spiegelvijver wordt volledig afgelast.

Volledig afgelast

We werken niet met dichtingskit, zo zijn ze heel duurzaam.

Dankzij de poedercoating krijgt elke spiegelvijver een gladde structuur.

Gladde structuur

We poedercoaten in een gladde structuur, zo zijn ze super strak.

Hoe kunnen we u helpen?

Stel hier uw vraag, meestal antwoorden we binnen 1 dag!

 

U kan onze productspecialist ook telefonisch bereiken +32 11 94 12 25

 

Watertafels

Liever meer leven in uw tuin? Dan is onze watertafel waarschijnlijk hetgeen u zoekt! Neem een kijkje op onze andere website watertafel.be

Bezoek website